Çakış Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: COMENIUS ÇOKLU ORTAKLI OKUL PROJEMİZ 2013 TEMMUZDA ULUSAL AJANS TARAFINDAN KABUL EDİLDİ

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Çakış köyünün servisi bulunmamaktadır. Manavgat ilçesi ve taşağıl beldesi otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda taşımalı eğitim vardır. İlkokul ve Ortaokul aynı binada olup okulumuzun giriş katı ilkokula birinci katı da ortaokula ayrılmıştır.

WEB - https://cakisortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çakış Mahallesi Merkez Mevki Manavgat / ANTALYA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Çakış köyü ana yola (ANTALYA-ALANYA D400) 1 km mesafededir.Köyde kalan öğretmen yoktur.İsteyen öğretmenin köyde kalma imkanı vardır.Köyde kiralık ev bulunabilir.Öğretmenlerin bir kısmı Serik ilçesinde bir kısmı da Manavgat ilçesinde oturmaktadır.Köy Serik ilçesine yakın olmasına rağmen Manavgat´a bağlıdır.

Adres - Çakış Mahallesi Merkez Mevki Manavgat / ANTALYA

Ulaşım Manavgat ilçesinden her 20 dakikada bir otobüs kalkmaktadır.okulda görev yapan öğretmenler kendi imkanlarıyla okula ulaşmaktadır.Okul ANTALYA-ALANYA D400 Karayoluna 1 km mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Manavgat ilçesine 32 km.Serik ilçesine 7 km uzaklıktadır. Antalya il merkezine 47 km uzaklıktadır.